Over Patricia Verweij

Patricia is geboren in 1960 en woont in Rotterdam.

Patricia is breed opgeleid. Universitaire studies Nederland recht en Fiscaal recht heeft zij aangevuld met vele trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en intu´tieve ontwikkeling. Zij heeft ruime ervaring in de profit en non-profit sector, als professional, manager, coach en trainer.
Haar passie ligt in het beste uit mensen halen. Ge´nteresseerd in wat mensen drijft, gaat zij graag in gesprek. Ze geniet enorm van mensen die echt willen leren en echt vooruit willen en erin slagen de juiste stappen te zetten. Inmiddels heeft ze vele professionals gecoacht en geeft zij teambuilding trainingen. Met de focus op resultaat is haar aanpak divers. Humoristisch, luchtig, veilig en intu´tief zijn kenmerken voor haar werkstijl.

Bij het toonaangevende CTI (The Coaches Training Institute) heeft zij de Engelstalige en internationaal geaccrediteerde coachtraining en het certificeringsprogramma doorlopen (CPCC). De hierbij gevolgde methode sluit aan op de nieuwste inzichten in de psychologie.

Door de Internationale Coach Federatie (ICF) is zij gecertificeerd als Associate Certified Coach (ACC).
Op het gebied van persoonlijke coaching voldoet zij hiermee aan internationaal erkende, onafhankelijke kwaliteitsnormen. Als lid van de ICF houdt Patricia zich aan de Ethische Gedragscode, zoals vastgesteld op 30 oktober 2008 en het geldende klachtenreglement.